active 1 year ago Dele Alli kunne ikke vende tilbage, da et Harry Kane-skud var kommet tilbage fra målmanden Martin Du Public Group

Dele Alli kunne ikke vende tilbage, da et Harry Kane-skud var kommet tilbage fra målmanden Martin Dubravka, og det var kun et par minutter senere, at Rashford lod flyve fra 25 meter til Englands andet mål. Hans nat var blevet forvandlet, og hans tidlige fejl virkede ikke så vigtig i slutningen. Det var dog en fejl, der skulle lære ham en eller to ting om farerne ved at overspil i sin egen halvdel. Han tabte ikke kun bolden, men lykkedes heller ikke at spore tilbage, da Lobotka havde byttet forbipasserende med Nemec, før han sprang ind i straffesparket for at stikke sit skud forbi Hart.
Porto Shirt
Englands målmand havde igen vist, at han ikke længere er den yderst opnåede skudstopper af gammel, men at den eneste skuffelse for gruppeledere kom i form af Allis ensidige salute i anden halvdel. Det var ikke klart, hvem han var rettet mod – selvom mistanken var, at det var meningen for dommeren – eller hvordan han forestillede sig, at det ikke ville blive hentet af fjernsynskameraerne.
Skulle du nogensinde skulle gå til en øl med Pep Guardiola, skal du træde forsigtigt. Ting kan starte med OK, diskutere Oktoberfest eller hvordan man bærer en rollespil med undervisere, men uundgåeligt vil samtalen vende sig til Barcelonas herlighed år, hvor du ville prale en berømt europæisk titel eller afgørende clásico, og Pep ville stille stille sit glas, rette hans rollneck og afrejse. Perfectionists finder altid fejl, selv i hvad andre kan overveje deres bedste arbejde; til Guardiola, hans højdepunkt i Barcelona var aldrig i at slå Manchester United eller Real Madrid, men på en december nat i Yokohama da hans team skåret Santos i stykker.
http://article.intereconomic.com/article.php?id=165
http://resilified.devft.com/members/geraldinekss6/profile/

http://forex.trades2win.com/index.php?action=profile;u=2078
http://www.jatpp.ee/UserProfile/tabid/1212/UserID/1354/Default.aspx

Group Admins

  • Profile picture of Kathleen Milliman