active 2 years ago Hans egen roll har varit avgörande. Hughton har alltid föreslagit att denna prestation skulle fördub Public Group

Hans egen roll har varit avgörande. Hughton har alltid föreslagit att denna prestation skulle fördubba hans befordran som chef för Newcastle i början av decenniet, och med god anledning. Han hade ärvt ett lag som kände tillbringad, nästan bruten, i slutet av 2014 efter Sami Hyypias korta, men katastrofala stavning, och återställde dem lugnt och kliniskt till utmanare. En poäng på 89 poäng var inte tillräcklig för att ta upp dem automatiskt förra säsongen och hans förmåga att samla en grupp som sedan capitulerade i slutspelets halvfinal för tredje gången på fyra årstider är ett mått på managerens stamtavla. Newcastle, Aston Villa och Norwich sköt budgeterna långt bortom den här klubbens medel i en andra nivå med en ambition. Ännu har Albion ändå skurit igenom alla komorer med gusto.
Billiga Marocko VM tröja 2018
Portsmouth och Plymouth främjas som Leyton Orient live för att kämpa en annan dag
Teamet Hughton formad har varit de mest konsekventa artisterna i divisionen, en härlig blandning av ungdomlig energi och gamla äldre huvuden. Anthony Knockaerts vänstra fot ger snittet, fransmannens övertygelse på uppsatta bitar och trickery i besittning visade nästan viljat här, medan Wigan kämpade för att innehålla sina värderas överflöd. Det var hans skicklighet som bamboozled David Perkins och Stephen Warnock nära touchlinjen efter timmen, Knockaert så småningom squaring för Solly March, som rammade i hans sidas andra mål för att lansera någon dämpande spänning.

Group Admins

  • Profile picture of Humberto Stabile