active 6 years ago Marvin Compper, Timo Werner och ett Jesús Vallejo eget mål förseglade segern efter att besökarna had Public Group

Marvin Compper, Timo Werner och ett Jesús Vallejo eget mål förseglade segern efter att besökarna hade målvakten Lukas Hradecky, skickad ut för att hantera utanför rutan efter bara tre minuter.
Det var Leipzigs första fixtur sedan deras 3-0-nederlag i Bayern den 21 december och med Bayern som slog Freiburg på fredagskvällen, återupprätter vinsten trepunktsavståndet mellan de två klubbarna. Frankfurt släpper ner bordet till sjätte efter att ha förlängt en oroväckande formlöpning till bara en seger från sina fem senaste league-matcher.
trikot Inter kinder
Hoffenheim flyttade sig till tredje plats eftersom de förlängde sin oslagade körning till 17 matcher med en 2-0 seger i Augsburg. Värdarna gjordes för att betala för en tidig missad chans av Daniel Baier som andra halvlek ansträngningar från Sandro Wagner och ersättare Andrej Kramaric förseglad seger för Julian Nagelsmanns sida.
Borussia Dortmund klättrade till fjärde efter att ha avslutat en körning av tre Bundesliga-spel utan seger med en 2-1 seger hos Werder Bremen. André Schürrle gav besökarna framåt efter fem minuter innan Bremen målvakt Jaroslav Drobny skickades ut i 39: e minuten för en professionell misshandel. Fin Bartels nivånde strax före timmarsmärket innan Dortmund svarade på segelseger genom Lukasz Piszczek på 71: e minut.
Mario Gómez gjorde en sen vinnare, eftersom Wolfsburg lättade sina övergreppsbrister med en 1-0 seger över Hamburg, som fick Albin Ekdal avstängd för en andra bokningsbar brott i 33: e minuten.